Ads 468x60px

Labels

8 Nisan 2011 Cuma

Bir Başarı Öyküsü

İlkokul mezunu, 1985 doğumlu Şevket ustanın imal ettiği otomatik briket ve parke taşı makineleri için dünyadan sipariş yağıyor.
Şevket Sevimli’nin ustabaşı olarak çalıştığı Ankara OSTİM’deki Zaian Mac şirketi, en erken sipariş teslimatı için 2011 yılı sonuna gün verebiliyor. Makinenin üretildiği Zaian Mac yüzde yüz yerli sermayeli bir şirket. Makine saatte 3.250 parke taşı veya 1.000 briket üretim kapasitesine sahip.
Türkiye’de daha önce yapılmayan tam otomatik briket ve parke taşı makinesi imaline başlayan Zaian Mac, 1 yıl içinde Ankara ve Konya’daki müşterilerine 5 makine teslim etti. Cezayir başta olmak üzere Afrika ülkeleri, Kazakistan, İngiltere, Fransa ve Kuzey Irak’tan sipariş almaya başladı.Zaian Mac Genel Müdürü Mustafa Günal, “Aynı makinenin ithal olanı 1-2 milyon Euro arasında fiyatlarla satılıyor. Biz 100-150 bin Euro’ya satıyoruz. Yoğun siparişlerden dolayı teslimat için 2011 sonuna gün verebiliyoruz. Zaian Mac’in 150 bin Euro’ya ürettiği tam otomatik briket ve parke taş makinesi 1 milyon Euro’ya ithal edilen markalarla aynı özelliklere sahip.” dedi.

Kaynak: http://kobidestek.org/bir-basari-oykusu-sevket-ustanin-briket-makinesi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...