Ads 468x60px

Labels

4 Nisan 2011 Pazartesi

Bir Seferde 100 Hediye Kazan

Avrupa ve ABD’de sektörün vazgeçilmezlerinden olan ancak Türkiye’de yeni yeni başlayan bu girişimin öncüsü ise Momento’nun kurucusu Zeynep Dağlı. Momento hediye verme alışkanlıklarına yenilikçi bir yaklaşım getiren bir hediye konsepti. Ayrıca son dönemde maceracı, farklı deneyimler yaşamaktan çekinmeyenlerin tercihi olarak da karşımıza çıkıyor.
Yaptığı şey ise bunu satın alan kişiyi bir hediye seçme serüvenine sürüklemesi. Momento, içinde ortalama 100 tane deneyim barındıran bir kutu. Kutunun içinde, SPA hizmetlerinden, restoran alternatiflerine, otel konaklamasından, heyecan verici spor aktivitelerine kadar birbirinden farklı onlarca hediye seçeneği var. Siz sevdiğiniz kşiye bir Momento kutusu hediye ediyorsunuz. O, 100 seçenekten kendi yapmak istediğini seçerek kullanıyor.

50 TL ile 500 TL arasında

Aralık 2010’da Türkiye’de faaliyete başladıklarını söyleyen Momento’nun kurucusu Zeynep Dağlı, bu girişimi ile New York’taki Kairos Society Global Zirvesi’ne katılmaya hak kazanmış. Zeynep Dağlı, 2005’de London School of Economics’ten mezun olmuş. Oxford’da ekonomi-finans alanında yüksek lisansını tamamlayan Dağlı, 2003 yılından sonra ise finans sektöründe çalışmaya başlamış.
Dağlı, “Hediye verme alışkanlıkları da değişiyor. Hediye sunulan kişiye birçok farklı alternatif arasından kendi seçimini yapma fırsatı veriyoruz. Çeşitli perakende noktalarından ve internetten temin edilecek hediye deneyim kutularıyla artık tek seferde 1 değil tam 100 hediye verilebilecek” diyor.
Tek kutu içinde onlarca hediye seçeneği sunduklarını kaydeden Dağlı, 50 TL’den 500 TL’ye kadar hediye paketleri olduğunu kaydediyor.

Kaynak:http://kobidestek.org/tek-seferde-100-hediye/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...