Ads 468x60px

Labels

20 Nisan 2011 Çarşamba

Bursa Zübeyde Hanım Kız Teknik ve KML, Girişimcilik Finallerine Katılacak

Bursa Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Türkiye Finalleri'ne adını yazdırdı. Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Skills For Employability projesinin bileşenlerinden biri olan '2010-2011 İşte Biz de Varız III Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması'nın İzmir Bölge Finali yapıldı. Yarışmaya katılan 24 ilin girişimcilik projesi arasından Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ulusal Finale katılmaya hak kazandı.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında yarışan 'Emeğin Hakkı' adlı projeyle Bursa’yı temsil eden Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi proje ekibi, 25-26-27 Nisan 2011 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Ulusal Finale katılmaya hak kazanan 7 il arasında yer aldı.  British Council Türkiye ve MEB Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından 2008 yılından bu yana düzenlenen yarışmayla, mesleki eğitim gören gençlerin ergenlikten itibaren çevrelerine, ekonomi ve iş hayatına ilgi duymaları, farklı bakış açıları geliştirebilmeleri ve sosyal girişimciliklerini arttırmaları ile rekabet güçlerini geliştirmeleri hedefleniyor. Yarışmaya öğrenciler 5 kişilik bir takım kurarak koç öğretmenleri rehberliğinde katılıyor. Takım üyelerinin işletme kurmak üzere bir araya gelmiş girişimciler gibi düşünmelerinin sağlandığı yarışmada üyeler sanal süreçte kuracakları işletme ile ilgili araştırmalar yaparak iş planlarını hazırlıyor.

Kayna:memurlar.biz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...