Ads 468x60px

Labels

9 Nisan 2011 Cumartesi

E-Ticaret Sihirbazı

Kendi E-ticaret sitenizi kurarak satışlarınızı internete taşımak, daha çok kazanmak ve büyümek ister misiniz? İnternetten satış yapmak istiyorsanız çözüm e-ticaret sihirbazı!

E-Ticaret Sihirbazi Nedir?

E-ticaret ilk başta basit bir iş gibi görünsede bazen düzgün ve performansı yüksek bir e-ticaret sitesi kurmak çok zor olabiliyor. Sadece sepet ve sipariş modülleri bir eticaret sitesi için yeterli gelmiyor. Bu temel yazılımları destekleyen ve satış performansınızı arttıracak ek yazılımlar e-ticaret de başarılı olmak için şart.

EticaretSihirbazi ailesi olarak sizler için hazırladığımız bu yazılımlar, hem oturmuş bir altyapıya sahip hemde çok sıkı güvenlik denetimlerinden geçmiş durumda. Bu yazılımlar sürekli ek yazılımlar ile geliştirilmeye devam ediyor ve sizlere ek yazılımları ücretsiz sunuyoruz.
Tam arama motoru uyumlu altyapımız ile siteleriniz arama motorlarında daha kolay üst sıralara çıkıyor. Seo uzmanları bizim yazılımımızı tercih ediyor. Sebebi ise özel yazılım olması, bir eşinin yada benzerinin bir başka yerde bulunmaması çok avantaj sağladığı gibi, sayfa isimleri, metatag ve keyword ler sayfalar ile tam uyumlu çalışıyor.
E-ticaret yaparken üyeleriniz ile yakın temasta olmak çok önemli, onlara düzenli olarak toplu email ile kampanyalarınız bildirirken ,haber makale sistemi ile yaptığınız haberleri de sürekli iletebiliyorsunuz.
Esnek altyapısı ile 10.000 lerce ürünü sitenize eklemek mümkün. Excel den import export özelliği sayesinde ürün eklemeler daha kolay olabiliyor. Yada seçeceğiniz xml destekli tedarikçiler ile sürekli her gece güncellenen 10.000 lerce ürünlü bir eticaret sitesi mümkün olabiliyor.
Esnek ödeme , kargo ve sipariş modülleri sayesinde her türlü ayarı yönetim panelinden kolaylıkla değiştirebiliyorsunuz. Tüm altyapılarımızda bulunan içerik yönetimi yapısı üzerine inşa edilen eticaret modülü sayesinde sitenizi tasarımını dilediğiniz gibi değiştirebiliyor, birden fazla şablon yaparak istediğiniz sayfalara istediğiniz şablonu uygulayabiliyorsunuz.

E-ticaret Nasıl Çalışıyor?

Sihirbaz ile sadece birkaç adımda site ana görünümünü ayarlıyorsunuz. Sayfa yaratırken basit bir şekilde sayfanın görünümü nasıl olacak seçiyorsunuz. Daha sonra word benzeri bir editör ile içeriğinizi kolayca değiştirebiliyorsunuz ve kaydediyorsunuz. Sayfadaki yayınla butonu sayfanızı devreye alıyor. Eğer yayınlamadan önce önizleme yapmak isterseniz önizleme butonuna basıyorsunuz.

E-ticaret Hazır Modül ve Kaynaklar

Web Sihirbazına sahip olduğunuzda birçok eklentiye de sahip olacaksınız. İletişim Formu, Ziyaretçi Defteri, Sayaç, Hava Durumu,Takvim, Anket, Resim Galerisi, Beni Haberdar Et ( Rehber Kayıt), Döviz Kurları , Dinamik Menü Sistemi, Dinamik Form Oluşturma, Haber/Makale sistemi en çok okunanlar, yeni eklenenler, arşiv makaleler, haber kategorileri gibi birçok modül ve ayrıca 1000 lerce icon , 100 lerce background, yine 100 lerce sitenizde kullanabileceğiniz kaliteli resim sizlerin olacak.

E-ticaret Güvenlik ve Yedek Alma

En önemli ama bahsedilmeyen konulardan biri verileriniz güvenli mi? Sistemimiz düzenli olarak türk hacker grupları tarafından test edilmekte ve her gece farklı lokasyonlara yedek alınmaktadır. Verileriniz kesinlikle kaybolmayacak! Artık emin adımlarla ve sağlam bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

E-ticaret Destek

Sizlere satın aldığınızda bir yardım dökümanı yollanacak ayrıca online olarak destek alabilmeniz için ticket sistemi, destek mail adresi ve mesai saatlerinde ulaşabileceğiniz telefon numaraları verilecektir. Destek hizmetimiz ticket sistemi ile yürümektedir. Bu sayede ilettiğiniz destek talep leri hiçbir zaman kaybolmaz ve en kısa sürede destek ekibimiz tarafından çözülür.


http://kobidestek.org/e-ticaret-sihirbazi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...