Ads 468x60px

Labels

29 Nisan 2011 Cuma

Genç Girişimcilerden "Nar Girişim" Ortaklığı


TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) çatısı altında faaliyet gösteren kurullardan biri de İstanbul GGK (Genç Girişimciler Kurulu)...


İstanbul GGK’nın başkanlığını ise Kiler Holding Perakende Grubu Başkanı Ümit Kiler yürütüyor. Kurulda İstanbul’dan genç patronlar yer alıyor.

İşte bu kurulun 11 üyesi geçen hafta ilginç bir girişime imza attı. Bir anlamda kuruldaki güç birliklerini ticarete taşıdılar. “Nar Girişim Ortak Satınalma ve Pazarlama A.Ş.” unvanıyla kurulan şirketin kaptan köşküne Ümit Kiler oturdu. Diğer ortaklar şu isimlerden oluşuyor:

Ümit Kiler, Seyyid Mahmut Nebati, Emrullah Öz, Mutlu Bozkurt, Ömer Başbuğ, Barış Yolgösteren, Onur Karadağ, Ahmet Şamil Onur, Mustafa N. Işık, Timur Timurkan ve Burak Ünaldı.

Merkez ofisi 1. Levent’te bulunan şirketin genel müdürlüğünü Burak Ünaldı yürütecek.
Nar Girişim Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler, girişimcilere örnek olacak bir hikaye için yola çıktıklarını söylüyor. Kiler, “Ortak satın almalar yapacağız. Kurulda sanayi, deri, perakende, tekstil dahil birçok sektörden arkadaşımız var. Değişik sektörler için ucuz mal temin etmeye çalışacağız” diyor.


Kaynak: Patronlar dünyası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...