Ads 468x60px

Labels

27 Nisan 2011 Çarşamba

Girişimcilik Kursunda Başarılı Olanlara Sertifikaları Verildi

Karapınar Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve KOSGEB'in ortaklaşa düzenlediği Ulusal Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlanan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Belediye Meclis salonu'nda düzenlenen programda, eğitimlerin kursiyerler için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Kursiyerlerin aldıkları hibe desteklerle yeni işler kurup, bu işlerini geliştirerek hem kendilerine hem de başka insanlara iş imkanı sağlayacağını belirten Mugayıtoğlu, "Umuyorum aldıkları eğitim ve kuracakları iş kendilerine faydalı olur. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.


Ardından, 56 kursiyere sertifikaları verildi. Törene, KOSGEB Konya Hizmet Müdürü Osman Nuri Gönen, ABİGEM Konya Müdürü Emel Köşger, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet Özlü katıldı.



Kaynak: haberler.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...