Ads 468x60px

Labels

30 Nisan 2011 Cumartesi

Girişimcilik Kursunu Başarıyla Bitirdi Şimdi İş Sahibi

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Manisa Müdürlüğü'nün ortaklaşa olarak düzenlediği "Girişimcilik" kurslarını başarıyla bitiren kursiyerler iş sahibi olmaya devam ediyor.

Hayalindeki iş yerlerini açmak için girişimcilik kursuna katılan Özkan Özdemir, Turgutlu Meyve ve Sebze Halinde gerçekleştirilen törene lokanta ve tabldot işletmesini hizmete açtı.

Törene Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Serhat Orhan, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Kırdı, Sağlık Grup Başkanı Dr. Murat Yücetürk, TUTso Genel Sekreteri Nevzat Avcı ile çok sayıda esnaf ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle siyasi parti temsilcileri katıldı.

Açılış kurdelesini girişimci Özkan Özdemir ile birlikte kesen Turgutlu Kaymakamı Günlü ile Belediye Başkanı Orhan, iş projelerini hayata geçirenleri kutlayarak, bol kazanç diledi.

İş yeri sahibi Özdemir, "Kendi işini gerçekten kurmak isteyen ve hayal eden herkese bu kurslara katılmalarını ve KOSGEB desteklerinden faydalanmalarını tavsiye ediyorum' 'dedi. 
Kaynak: Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...