Ads 468x60px

Labels

15 Nisan 2011 Cuma

Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği 20 Sudanlı İşadamını Ağırlayacak

Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği(ISİAD), Antalya'da yapılacak olan 'Türkiye Sudan Ticaret Köprüsü' isimli iş görüşmelerine katılacak 100'e yakın Sudanlı iş adamının 20'sini Isparta'da ağırlayacak. Isparta'ya davet edilen iş adamları çeşitli sektör temsilcileri ile buluşturularak yeni yatırım  fırsatları araştırılacak.
Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF), Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği (ISİAD) ve Antalya Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) organizasyonu ile düzenlenecek olan 'Türkiye Sudan Ticaret Köprüsü' yarın Antalya Harrington Park Resort Otel'de yapılacak. Bu görüşmeler ile iki ülke arasındaki ticareti geliştirmek, yeni pazarlara kapı aralanması hedefleniyor. Bu doğrultuda Sudan'dan katılacak olan 100 iş adamı ile ikili iş görüşmeleri yapmak üzere Isparta'dan 70 iş adamının katılması bekleniyor.

ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, bu etkinlik ile iş adamlarımızın dünya ile bütünleşmesi amaçlandığını söyledi. Pınarcı, Ispartalı iş adamlarının da katılacağı programa yaklaşık 25 sektörden 100 Sudanlı iş adamının da katılacağını belirtti. Bir gün sürecek olan programda stant açacak firmaların yanı sıra ikili iş görüşmelerinin de yapılacağını ifade eden Pınarcı, "Sudan ve Türk iş adamları arasında doğrudan ticaret köprüsü kurulması, teşvik ve yatırım fırsatlarının belirlenmesi açısından bu ikili görüşmeler önem arz etmektedir. " dedi.

ISİAD Başkanı Pınarcı, Antalya'daki iş görüşmelerine 70 iş adamı ile katılacaklarını ifade ederek, 18 Nisan Pazartesi günü Sudanlı işadamlarını Isparta'ya getirerek, sektörel ziyaretler de yaptıracaklarını kaydetti. Pınarcı, bu görüşmelerle Ispartalı işadamlarına yeni iş fırsatlarının kapısını aralayacaklarını, aynı zamanda Isparta'nın da tanıtımını yapacaklarını anlattı.

Kaynak:haberler.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...