Ads 468x60px

Labels

22 Nisan 2011 Cuma

Kahramanmaraş - Göksun'da Girişimcilik Eğitimi

Kahramanmaraş KOSGEB ve Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği'nin işbirliği sonucu işi olmayan ve istihdamı artırıcı çalışmalar sonucu Göksun´dan kurslara katılan 30 kursiyer Göksun Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Kahramanmaraş KOSGEB ve Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği'nin işbirliği sonucu işi olmayan ve istihdamı artırıcı çalışmalar sonucu Göksun´dan kurslara katılan 30 kursiyer Göksun Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. 30 kursiyer Kahramanmaraş KOSGEB ve Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği işbirliği sonucu Göksun Belediyesinin katkıları ile belli bir işi ve geliri olmayan kişilere yönelik hibe ve kredi destekli uygulamalı girişimcilik eğitimi konulu çalışmalarının ardından Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Hatice Koç ve diğer katılımcılar tarafından sertifikalar dağıtıldı. Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik Kurumu İl Başkanı Mehmet Dere ve Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Hatice Koç, kursiyerlere belgelerini vererek çalışmalarında başarılar diledi. 

Kaynak: medya23.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...