Ads 468x60px

Labels

15 Nisan 2011 Cuma

Samsunlu Girişimciler Mobilya Kenti Milanoyu Gezdiler

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen organizasyonla dünyanın en büyük mobilya fuarı olan İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen, 'Uluslararası Mobilya ve Aksesuarları Fuarı'na katılan Samsunlu girişimciler, sektördeki gelişmeleri yakından görme  fırsatı buldu.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, dünyanın en büyük fuarlarından olan İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen 'Uluslararası Mobilya ve Aksesuarları Fuarı'na bir gezi düzenlendi. Kafile başkanlığını Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Servet Keskinsoy'un yaptığı fuara, Samsun'da mobilya sektöründe faaliyet gösteren 28 kişi katıldı.

Teknolojik  Gelişmeleri Yakından Gördüler

Dünyada sektörde önde gelen tüm firmaların stantları ile yer aldığı fuara katılan Samsunlu girişimciler, son teknolojik gelişmeleri ve modelleri yerinde inceleme fırsatı buldu. Samsunlu girişimciler, yatak odaları, yemek ve oturma grupları, hol ve bahçe mobilyaları, dolaplar, masa ve sandalyeler, çocuk odaları, banyo mobilya ve aksesuarları, ahşap ve hasır mobilyalar, hareketli mobilyalar, bahçe mobilyalar, aksesuarlar, döşemelik kumaşlar, mutfak mobilyaları, aydınlatma malzemeleri, ışıklandırma teknolojisi, ofis aydınlatması, aydınlatma aksesuarları gibi ürünlerin yer aldığı fuara büyük ilgi gösterdi. Samsunlu girişimciler ayrıca, sektörleriyle ilgili ikili görüşmeler yapma fırsatı da buldu.

Samsun TSO' Ya Teşekkür
Geçen yıl da katıldıkları fuarın çok faydalı geçtiği görüşünde birleşen Samsunlu girişimciler, "Bilindiği gibi Samsun mobilya sektöründe önemli bir yere sahip. Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmemiz ve ufkumuzun gelişmesi açısından bu fuarın bize katkısı büyük oldu. Bu tür fuarlara katılımımız sektörümüzün gelişmesi açısından gerçekten çok önemli. Dünyanın en büyük mobilya fuarına böyle bir gezi düzenleyen Samsun Ticaret ve Sanayi Odamıza çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu etkinlik sayesinde sektörümüzle ilgili ikili görüşme fırsatı da yakaladık. " dedi.
Kaynak:haberler.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...