Ads 468x60px

Labels

27 Nisan 2011 Çarşamba

Tokat - Zile' de Başarılı Girişimcilere Sertifika Verildi

Zile Ticaret ve Sanayi Odası ile Tokat İl Müdürlüğü işbirliğiyle açılan uygulamalı girişimcilik kursuna katılan 30 kişiye sertifikaları törenle verildi.

Zile Ticaret ve Sanayi Odası meclis  salonunda düzenlenen törene Tokat Valisi Şeref Yılmaz, Kaymakam Mehmet Eriş, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, KOSGEB İl Müdürü Hacı Murat Elyürek, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, daire amirleri ve meclis üyeleri katıldı. KOSGEB İl Müdürü Hacı Murat Elyürek, "Artık kuracağınız işlerle ilgili projelerinizi hazırlamanız gerekiyor. Bu projeler KOSGEB'in desteklediği iş kolları ile ilgili olmalıdır. Kurslar bir başlangıç olarak değerlendirilmelidir. Küçük olsun benim olsun, başka yerde şubemiz yoktur anlayışı bitti. Yapacağımız işleri bir noktaya taşımak noktasında birlikte hareket etmek, yarınlarda bir dünya markası olmak mümkündür. " şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, 30 kursiyere sertifikaları, Vali Şeref Yılmaz tarafından takdim edildi. Zile Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, projeye destek vermesinden dolayı Vali Şeref Yılmaz'a ve KOSGEB Başkanı Hacı Murat Elyürek'e plaket takdim edildi.


Kaynak: Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...