Ads 468x60px

Labels

27 Nisan 2011 Çarşamba

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü İmzalanacak

KOSGEB İdaresi Başkanlığı ile Ankara Kalkınma Ajansı arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü imzalanacak.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığından (KOSGEB) yapılan açıklamaya göre, yarın imzalanacak protokolle KOSGEB Destek Programlarında yer alan Girişimcilik Destek Programı kapsamında Ankara ili ve ilçelerinde uygulamalı girişimcilik eğitiminin verilmesi ve bu eğitimlerden mezun olarak kendi işini kuran girişimcilere 27 bin lira geri ödemesiz, 70 bin lira geri ödemeli destekten oluşan Yeni Girişimci Desteğine başvurma hakkı sağlanacak.

KOSGEB'in 2010 yılı Haziran ayında uygulamaya geçirdiği Yeni Destek Programlarında yer alan Girişimcilik Destek Programı kapsamında gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, minimum 60 saatlik eğitim ve atölye çalışması olan girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri egzersizleri yapılması ve iş planı hazırlanmasını kapsıyor.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri KOSGEB veya Üniversite, İŞKUR, meslek kuruluşu, belediye gibi kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenebiliyor.


Kaynak:haberler.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...