Ads 468x60px

Labels

7 Mayıs 2011 Cumartesi

ESİDER 'den Anneler Günü Hediyesi

Uluslararası Eskişehirli Sanayici İşadamları ve Girişimciler Derneği (ESİDER) tarafından yılın annesi seçilen iki şehit annesine plaket verildi.
ESİDER Genel Koordinatörü Oral Büyüksarı, bir kafede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, dernek olarak geçen hafta yaptıkları toplantıda "Anneler Günü" dolayısıyla Eskişehir'de yılın annesini seçme kararı aldıklarını bildirdi.

Büyüksarı, alınan karar doğrultusunda yılın annesini şehit anneleri arasından seçmeye karar verdiklerini belirterek, "Bununla ilgili olarak Emniyet Müdürü Naci Kuru ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Eskişehir Şubesi ile görüştük. Annelerimizi hatırlamak ve kendi ölçümüzde anneler gününü kutlamak istedik" dedi.

Emniyet Müdürü Naci Kuru da törenin çok anlamlı olduğunu ifade ederek, şehit ailelerinin üzüntülerini paylaştıklarını kaydetti.

Şehitlerin en yüksek mertebeye yükseldiğini belirten Kuru, "Polislik ve askerlik fedakarlık, cefakarlık isteyen görevlerdir. Bu mesleğin içinde her türlü sonuçlar var. Biz bu sonuçları bilerek ve isteyerek seve seve bu görevi yapıyoruz"diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Kuru ve Eskişehirli Sanayici İşadamları ve Girişimciler Derneği  üyeleri, yılın annesi seçilen şehit polis memuru Levent Önbaş'ın annesi Katiye Önbaş ile şehit astsubay Onur Yeşil'in annesi Ülkü Yeşil'e "Anı tabağı" verdi.

Törene, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Eskişehir Şubesi Başkanı Ahmet Özaydın ve şehit yakınları katıldı. 
 
 
Kaynak: Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...