Ads 468x60px

Labels

6 Mayıs 2011 Cuma

Genç Girişimciler Kulübü Kariyer Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kocaeli Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü'nün düzenlediği Kariyer Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü verilen Merve Sevi, ünlü İtalyan Oyuncu Monica Belluci'ye benzetildiğini, setlerde kendisine "Çakma Monica" denildiğini söyledi.

Umuttepe Kampüsü Konferans Salonu'nda dün gece gerçekleştirilen törende, Genç Girişimciler Kulübü'nün öğrenciler arasında yaptığı anketle Kariyer Ödülleri, sahiplerine verildi. 'Yılın En İyi Genç Şairi' ödülü Ceyhun Yılmaz'a, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü Merve Sevi'ye, 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü Bülent Şakrak'a, 'En İyi Dizi Oyuncusu' ödülü Hakan Gerçek'e, 'En İyi Radyo Programcısı' ödülü Zeki Kayhan Coşkun'a ve 'En İyi Tiyatro Oyuncusu' ödülü ise Ragıp Savaş'a verildi.

Törende en çok ilgiyi görenlerden Oyuncu Merve Sevi, çocukluk ve öğrencilik yıllarında avukat olmayı istediğini, ancak sonra Oyuncu olduğunu anlattı. Merve Sevi, "Avukat olmak istiyordum ama olmadı. Oyunculuğa yöneldim. İki yıl önce tiyatro teklifi geldi. kendime güvenemediğim için kabul etmedim. Daha çok dizi ve sinemada rol almak istiyorum" dedi.

Merve Sevi ünlülerden hangi ismi oynamak istediğine ilişkin soruyu cevapalandırırken ise "Beni ünlü İtalyan Oyuncu Monica Belluci'ye benzetenler var. Setlerde de 'Çakma Monica' diyorlar. Ancak özellikle oynamak istediğim bir isim yok" dedi.

Bu arada Genç Girişimciler Kulübü'nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği 'Kitabını Al Gel' projesiyle de öğrencilerin bağışladığı kitapların bir kısmının Erzurum'un bir köyüne gönderildiği, diğer kısmıyla da İzmit'te ihtiyaç duyulan bir yere kütüphane yaptırılması kararlaştırıldığı açıklandı.


Kaynak: Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...