Ads 468x60px

Labels

2 Mayıs 2011 Pazartesi

Konuşan Mücevher Kutuları Büyük İlgi Görüyor

Yaklaşık 3 ay önce girişimci  Berkuk Curey tarafından patenti alınan konuşan mücevher kutuları, kısa zamanda büyük ilgi gördü. Müzik ve sesin kaydedilebildiği  özel tasarım, Ortadoğu ve Balkan ülkelerine de ihraç edilmeye başladı.


Gaziantep'te açılan 7'inci Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı'nda sergilenen Star Kutu firmasına ait konuşan mücevher kutuları büyük ilgi gördü. Girişimci Berkuk Curey tarafından, sektörde farklılık arayışları üzerine geliştirilen ürünün, yaklaşık 3 ay önce patenti alındı. Özel günlerde, sevdiklerine hediye almak isteyenlerin, ürünü müzik veya kendi sesleriyle sunmasına imkân sağlayan tasarım, kısa sürede yurt içinde büyük bir talep gördü. 
 
 
Yurt genelinde gördüğü ilginin ardından, Libya ve Irak gibi Ortadoğu ülkelerinin yanı sıra Rusya, Bulgaristan ve Litvanya gibi ülkelere de ihracatı yapılmaya başlandı. Taleplere yetişmek için büyük çaba harcadıklarını söyleyen Star Kutu Güneydoğu Bölge Sorumlusu Ergin İmlük, "Patenti yeni alınan bu tasarıma gösterilen ilgi bizleri oldukça sevindirdi. Özellikle Ortadoğu ve Balkan ülkelerinden gelen talepler doğrultusunda da ciddi bir şekilde çalışıyoruz. " dedi. Konuşan mücevher kutularının özel günler için eşsiz bir ürün olduğunun altını çizen İmlük, "Kutularımıza şarkı kaydedilebildiği gibi, kendi sesinizi de yükleyebiliyorsunuz. İnsanlar, sevdiklerine yönelik özel mesajlarını, aldıkları hediyeyi sunarken, bu kutular aracılığıyla güzel bir şekilde iletmiş oluyor. " dedi.
 
 
Kaynak Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...