Ads 468x60px

Labels

15 Haziran 2011 Çarşamba

En büyük girişimcilik yarışması başlayacak!!!

r
En büyük girişimcilik yarışması başlıyor
Kendi işinin patronu olmak isteyenlere duyurulur! NTV, 1.000.000 TL değerinde fikir arıyor. ‘birFİKRİNmiVAR?’ yakında NTV’de başlıyor. Türkiye’nin en büyük ve… 
Kendi işinin patronu olmak isteyenlere duyurulur! NTV, 1.000.000 TL değerinde fikir arıyor. ‘birFİKRİNmiVAR?’ yakında NTV’de başlıyor. Türkiye’nin en büyük ve en çok ödüllü girişimcilik yarışması “Bir Fikrin mi Var?” çok yakında NTV’de başlayacak. NTV, hayatı kolaylaştıracak, ihtiyacı karşılayacak, yatırıma dönüştürülebilecek , yenilikçi ve fark yaratacak fikirleri ve projeleri ödüllendirecek bir yarışma düzenliyor..


Ve şimdi başvuru ve ön elemelere katılma zamanı. İş dünyasının ekonomiye yön veren önemli isimleri, fikirleri, projeleri ya da ürünü değerlendirecek, 13 hafta devam edecek yarışmanın ardından yaklaşık 1 milyon Türk Lirası’na varan büyük ödülü kazanan isim ya da isimler canlı yayında açıklanacak.

Bir Fikrin mi Var ELEMELERİ ELAZIĞ’DA BAŞLIYOR

“Bir Fikrin mi Var?” girişimcilik kültürünü yaymak ve yepyeni iş fikirlerini desteklemek için yola çıkıyor. Yarışmanın elemeleri Elazığ, İzmir, Adana, Ankara ve İstanbul’da yapılacak. Geleceğinize yön verecek bu yarışmaya katılmak için yapmanız gereken ilk olarak fikrinizi bulmak ve www.ntvmsnbc.com ile www.birfikrinmivar.com adresindeki başvuru formunu doldurup göndermek. 27 Ekim Çarşamba Elazığ’da başlayacak elemeler 31 Ekim Pazar günü İzmir’de, 1 Kasım Pazartesi Adana’da devam edecek. İstanbul elemesi 3 Kasım Çarşamba, başkent Ankara’da ise 7 Kasım Pazar günü yapılacak.
Elemelerde seçilecek proje ya da fikir sahipleri 10’ar kişilik gruplar halinde İstanbul’da aralarında ülkemizinin en önemli girişimlerinden oluşan jürinin karşısına çıkacak. Final bölümüne kalan 10 yarışmacı ise soruları yanıtlayacak, kendilerine verilen farklı görevleri tamamlamaya çalışarak jüriyi etkilemeye çalışacak. Değeri 1 Milyon’u bulacak ödüllerin de sahibi olacak yaratıcı fikir veya proje sahibi, belki de iş dünyasının gelecek yıllardaki yön verici isimlerinden biri olmak üzere ilk adımı atmış olacak.

http://kobidestek.org/en-buyuk-girisimcilik-yarismasi-basliyor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...