Ads 468x60px

Labels

15 Haziran 2011 Çarşamba

Girişimcilik Eğitimi Başvurusu İçin Son Hafta!!!

Girişimcilik Eğitimi Başvurusu İçin Son Hafta
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında imzalanan ‘BAKA… 
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında imzalanan ‘BAKA ve KOSGEB İşbirliği ile Yapılacak Olan Girişimcilik Destek Programı’ protokolüne göre BAKA’ya yapılacak başvurular için son gün 18 Mart.

26 Mart’ta başlaması planlanan ve toplam 60 saatlik 3 hafta sürecek istihdamın korunması, arttırılması geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılmasına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programları’na başvurular için son tarih 18 Mart saat 18.00 olarak belirlendi. Başvurular BAKA’nın Isparta Merkez ve Burdur ofislerine şahsen yapılacak. Eğitime katılım ücretsiz olup, ilgilenenler 0-246-224 37 37 ve 0-248- 234 05 50 numaralı telefonlardan bilgi alabilecek. BAKA- KOSGEB işbirliği ile düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne yeni iş kurmak isteyenler müracaat edebiliyor.
Bu arada, herhangi bir işi olmayanlar İŞKUR’un yine KOSGEB ile ortaklaşa düzenlediği girişimcilik eğitimlerine katılabilecek.
BAKA ile KOSGEB arasında ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, istihdamın artırılması ve yerel dinamiklere dayalı girişimciliğin desteklenmesi ana amaçlarıyla imzalanan protokolle, istihdamın korunması, arttırılması geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılmasına yardımcı olmak hedefleniyor. Protokol, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ile KOSGEB Isparta Merkez Hizmet Merkezi Müdürü Yurdun Yıldırım arasında imzalanmıştı.

http://kobidestek.org/girisimcilik-egitimi-basvurusu-icin-son-hafta/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...