Ads 468x60px

Labels

20 Haziran 2011 Pazartesi

Kadın Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) işbirliğiyle düzenlenen ‘Kadın Girişimcilik Eğitim’ kursuna katılan kadınlar sertifikalarını aldı.

AESOB toplantı salonunda düzenlenen törende, kadın girişimcilerin sertifikasını AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok verdi. Sevimçok, törende yaptığı konuşmada, Türkiye nüfusunun yarısını kadınların oluşturduğunu, iş hayatındaki kadın sayısının ise yüzde 10’lar dolayında olduğunu söyledi. Kadın girişimci sayısının artması amacıyla bu eğitimin düzenlendiğini ifade eden Sevimçok, "Sizler burada aldığınız eğitimin de katkısı ile hepiniz birer iş sahibi olacaksınız. Hem ekonomiye, hem de aile bütçesine katkıda bulunacaksınız." dedi.

Sevimçok, kadın girişimci sayısının artması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti: "Bizim teşkilatımızda da hem kadın esnaf ve sanatkar sayısı, hem de odalarımızda kadın yönetici sayısı çok az. Sizlerin odalarımıza üye olup, burada aktif görevler almanızı istiyorum. Hepinizin düşündüğümüz, bildiğiniz mesleğinizi yapmanızı ve mesleğinde başarılı olmanızı dilerim."

Başkan Sevimçok, yoğun talep nedeniyle ikinci kursun da hemen açıldığını aktardı. Konuşmanın ardından kursu başarıyla tamamlayan 30 kursiyere sertifikalarını verdi. 


http://kobidestek.org/aesobtan-kadinlara-girisimcilik-egitimi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...