Ads 468x60px

Labels

15 Haziran 2011 Çarşamba

İSO İnovasyon Ödülleri 2011

İSO İnovasyon Ödülleri 2011

İSO İnovasyon Ödülleri” ile, inovasyona dönük süreçleri benimseyerek, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneklerinin ödüllendirilmesi, bu tür yaklaşımların yaygınlaştırılması yoluyla Türk Sanayii’nin inovasyon yetkinliğinin artırılması, bu bağlamda inovasyonun ticari getiri avantajı olarak öne çıkartılması amaçlanmaktadır.
“İSO İnovasyon Ödülleri” kapsamında, diğer inovasyon ödüllerinden farklı olarak, sadece ticari başarı ve ürüne bakılarak değil sanayi firmaları bünyesinde oluşturulan inovasyon ortamı da “Liderlik”,“Stratejik Planlama”, “Bilgi”, “İnsan Kaynağı”, “Süreçler” ve “İş Sonuçları” ana başlıklarında değerlendirecek ve ödüllendirecektir.
Ödül başvurusunda bulunan sanayi kuruluşları, başvurularının değerlendirilmesi sonucunda, inovasyon yetkinlikleri ve geliştirmeye açık alanları konusunda bilgi edinme imkanına da sahip olacaklardır.
Ödül Sistemi’nin kurallarını ve işletilmesini düzenlemek üzere hazırlanmış olan “İSO İnovasyon Ödülleri Yönetmeliği” ni buradan indirebilirsiniz.

http://kobidestek.org/iso-inovasyon-odulleri-2011/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...