Ads 468x60px

Labels

15 Haziran 2011 Çarşamba

Girişimcilik Desteğinde Kadınlar Öne geçti.

 Isparta-Burdur KOSGEB Hizmet Müdürü Yurdun Yıldırım, girişimcilik desteği alan 8 kişiden 6′sının kadın olduğunu belirterek, kadınların erkeklerden daha fazla atılım gerçekleştirdiğini ifade etti.
Isparta-Burdur KOSGEB Hizmet Müdürü Yurdun Yıldırım, girişimcilik desteği alan 8 kişiden 6′sının kadın olduğunu belirterek, kadınların erkeklerden daha fazla atılım gerçekleştirdiğini ifade etti. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ne katılıp aldığı sertifika ile KOSGEB Isparta Hizmet Merkezi Müdürlüğü’ne kurdukları işleri için Yeni Girişimci Desteği başvurusu yapan girişimcilerin yüzde 75′inin kadın girişimci olduğu bildirildi. Isparta-Burdur KOSGEB Hizmet Müdürü Yurdun Yıldırım, merkezin Isparta ve Burdur’dan şimdiye kadar 8 kişiye girişimcilik desteği verildiğini söyledi. Yıldırım, girişimcilik desteğini alanların 6′sının kadın olduğunu belirtti. Isparta ve Burdur illerine hizmet veren KOSGEB Isparta Müdürlüğü ile yapılan iş birlikleri sonucu uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılan ve sertifika alan kişi sayısının 400 olduğunu açıklayan Yıldırım, “Şu anda devam eden eğitimlere katılanlar ve planlanan eğitimlere katılacaklarla birlikte bu sayının yıl sonunda 700′e ulaşmasını bekliyoruz” dedi.…Devamı»

 http://kobidestek.org/girisimcilik-desteginde-kadinlar-onde/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...