Ads 468x60px

Labels

15 Haziran 2011 Çarşamba

IBM’den yeni nesil girişimcilere destek geliyor!!!

IBM’in başlattığı Küresel Girişimcilik Programı’na kapsamında seçilecek yenilikçi şirketlere ücretsiz girişimcilik ve teknoloji danışmanlığı verilecek.
IBM Küresel Girişimcilik Programı çerçevesinde, son beş yıl içinde kurulmuş olan ve dünyanın enerji, sağlık, ulaşım, e-devlet hizmetleri gibi temel alanlarda karşı karşıya olduğu sorunlara çözümler sunan yeni nesil yenilikçi şirketlerle işbirliği yapıyor.

Bu program kapsamında değerlendirmeye alınmak isteyen şirketler 23 Mayıs–31 Temmuz arasında www.ibm.com\isv\startup sitesinden başvuru yapabilecek. Girişimcilik ve teknoloji konularında uzman kişiler tarafından yapılacak değerlendirmelerden sonra seçilecek beş şirket 5 Ekim 2011 tarihinde ülkemizde gerçekleştirilecek ‘SmartCamp’ finaline katılacaklar. Jüri karşısında yapılacak final sonrasında birinci olan şirket, “IBM Yılın Küresel Girişimcisi –Türkiye” olarak belirlenecek ve teknik destekten kapsamlı bir iş vizyonu oluşturulmasına kadar pek çok konuda IBM’in deneyim ve uzmanlığından üç ay süreyle yararlanmaya hak kazanacak. Ayrıca, Türkiye birincisi şirket, Kasım ayında “IBM Yılın Küresel Girişimcisi – Dünya’” ödülünün seçileceği SmartCamp dünya finaline katılmak üzere de davet edilecek.
Girişimciler ve ilgili ekosistemi bir araya getirmeyi de hedefleyen bu etkinlik, METUTECH-BAN (Teknoloji Yatırımcıları Ağı Derneği) işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Etkinlik, yatırımcılarla, şirketlere, bağımsız danışmanlara, girişimcilik alanındaki sivil toplum kuruluşlarına ve hem özel sektörün hem kamu sektörünün önde gelen liderlerine de ev sahipliği yapacak. Diğer şirketlere ekosistem içerisinden çeşitli ödüller de sunulabilecek.
IBM Küresel Girişimcilik Programı hakkında ayrıntılı bilgi almak ve Programa başvurmak için bu adresi ziyaret edin.

http://kobidestek.org/kategori/girisimcilik/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...