Ads 468x60px

Labels

28 Haziran 2011 Salı

Garanti’den yeni girişimciye 'KOSGEB Destek Paketi'

İSTANBUL - Garanti Bankası, işletmesini yeni kuran girişimciler için KOSGEB Yeni Girişimci DestekPaketi’ni hizmete sundu. Banka, bu hizmetiyle yeni girişimcilerin KOSGEB'in sağladığı desteğe ulaşmaları için 'teminat mektubu'nu vererek kolaylık sağlıyor.

Garanti, KOSGEB Girişimcilik Proje Destek Programı’ndaki uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayarak işletmesini kuran girişimcilere, KOSGEB aracılığıyla sağlanan 70.000 TL üst limitli sabit sermaye desteğini alabilmek için gereken Teminat Mektubu’nu uygun koşul ve teminat yapısıyla sunuyor. KOBİ’lerin ihtiyaç duyabileceği POS, Çek Karnesi, Garanti Ödeme ve sigorta ürünlerini de aynı paket kapsamında sağlıyor. Bankanın genel müdür yardımcısı Nafiz Karadere konuyla ilgili şu bilgileri verdi:
“Garanti Bankası olarak, KOBİ’lerin kuruluş sonrası ihtiyaçlarına cevapvermek için, sabit yatırım finansmanına ulaşmalarına destek sağlıyoruz. KOSGEB Yeni Girişimci Destek Paketi de bu yöndeki çalışmalarımızdan birini oluşturuyor. Sunduğumuz finansman desteğiyle, toplam krediler içindeki KOBİ kredilerinin payı açısından yüzde 45 olan Avrupa ortalamasına, 2 yıl içinde ulaşacağız.”

http://www.haberler.gen.al/2011-06-20/garantiden-yeni-girisimciye-kosgeb-destek-paketi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...