Ads 468x60px

Labels

21 Nisan 2011 Perşembe

Ereğli TSO'dan Girişimcilere "Kobi Girişimi Sermayesi Yatırımı Ortaklığı" Konferansı

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) tarafından "Kobi Girişimi Sermayesi Yatırımı Ortaklığı" konulu konferans düzenlendi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen "Kobi Girişimi Sermayesi Yatırımı Ortaklığı" konulu konferans TSO binası toplantı salonunda gerçekleşti. Düzenlenen konferansa Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç ve çok sayıda iş adamı ve girişimci katıldı. Düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.Genel Müdürü Süleyman Yılmaz girişimcilere ticaret hayatına atılmadan önce dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunarak şunları kaydetti:
"Karadeniz Ereğli'sinin adını daha öncelerde çok duydum ama bir türlü gelmek nasip olmadı buradaki arkadaşlarımız bize hep Konya ve diğer büyük illerde yatırım yapıyorsunuz gelin bir de buradaki yatırımcı arkadaşlarımızı görün dedi. Biz de merak ettik ve geldik. Gelecekte Ereğli yatırım aşamasında çok güzel bir kentimiz. Bir çok büyük illerde olmayan imkanlarımız burada var. Bundan sonra Ereğli için neler yapabiliriz onu araştıracağız. Nasıl finansman ederiz bu yolları düşüneceğiz. Bir girişimci her zaman hep kolay yolu seçiyor aslında bu böyle olmamalı. Nedenini bu krizlerde çok iyi görebiliyoruz. En ufak bir yağmurda şemsiyelerinin tepelerinden alındığını gördüler. Bizim buradaki toplanma amacımız da bu bir önceki dönem gibi bir çok irili ufaklı sanayici ve girişimci yatırımlara yardımcı olmak. İlk hedefimiz budur."

Kaynak: haberciniz.biz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...