Denizli’de İsviçreli şirket için topladığı üzüm çekirdiği elinde kalınca, üniversite ile Ar-Ge çalışması yaparak gıda katkı ürünü üzüm çekirdeği tozu üretimine başlayan ve patent alan girişimci, tesis kurmaya hazırlanıyor. AA muhabirine açıklamalarda bulunan Denizlili girişimci Mehmet Ökti, emekli olduktan sonra Kaleiçi Çarşısı’nda açtığı dükkanda aksesuar ürünleri satışı yaparken, 2004 yılında işlerin iyi gitmemesi üzerine organik tarım ürünleriyle ilgilenmeye başladığını ve Uluslararası Organik Tarım Fuarı’na gittiğini söyledi.
devamı için: http://kobidestek.org/uzum-cekirdeginden-gelen-girisim/
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder