Ads 468x60px

Labels

18 Nisan 2011 Pazartesi

Girişimcilik ve Girişimcinin Değişen Rolü

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen iki ayrı etkinlikte gençlere girişimcilik ve iş dünyasında başarının temel ilkelerini anlattı.
Temel  İlkeler
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kimya Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen, "Ne Üretelim?" konulu etkinlikte, "Girişimcilik ve Girişimcinin Değişen Rolü" konulu bir sunum gerçekleştiren Şen, girişimcinin bir değişim önderi olduğunu, sabırlı, kararlı ve planlı çalışmanın başarının anahtarı olacağını söyledi.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kariyer Yönetim Kulübü tarafından düzenlenen toplantıda da kalabalık bir öğrenci grubuna iş dünyasında başarının temel ilkeleri ve girişimcilik üzerine bir konferans veren Temel Aycan Şen, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Üniversiteli gençlerle bu tür toplantılarda buluşmaya devam edeceğini belirten EGİAD Başkanı Temel Aycan Şen, "Bizim bir görevimiz de, arkamızdan gelen gençlere örnek olmak, onların geleceğe hazırlanmalarında rehberlik etmektir. Ben ve çalışma arkadaşlarım bu konuya özel önem veriyoruz. Her fırsatta gençlerle bir arada olarak onların çalışmalarına destek vermek hedeflerimiz arasında yer alıyor. Çünkü onlara geleceğin EGİAD'lıları olarak bakıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: yeniasır.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Burada sizlerle birçok girişimcilik konusunda bilgi paylaşacağız.Sitemiz güncel olmasından dolayı her gün sizi sitemize bekleriz...